De Creatieve Deblokkeringsessies
Zit je vast in je creatie-proces? Heb je de mooiste ideeën maar lukt het je maar niet om in beweging te komen? Zit jouw denken je in de weg? Dan lijkt het erop dat je last hebt van een creatieve blokkade. Gelukkig is daar iets aan te doen. Maar hoe? Heel simpel… door te doen!
Ik heb een heel leuk programma van 10 bijeenkomsten ontwikkeld waarin je onder mijn begeleiding oneindig veel gaat experimenteren met de materialen waar jij graag mee wilt werken. Spelenderwijs zul je al gauw ontdekken dat het eigenlijk heel gemakkelijk is om uit de blokkering te blijven.
Langzaam maar zeker werken we naar een eindproduct toe. Maar hoe dat eruit gaat zien? Dat is voor ons allebei nog een grote verrassing. Dat kunnen we nu nog niet... bedenken. Je gaat in ieder geval naar huis met een schat aan ervaringen, waardevolle materiaalexperimenten en gemakkelijke tools die jij in de toekomst kunt gebruiken om uit je hoofd te blijven.
Ben je nieuwsgierig geworden? Lijkt het jou leuk om dit samen met mij te gaan doen? Stuur dan een bericht naar info@koosvanderwal.nl en ik vertel je er meer over.
Hartelijke groet,
Koos van der Wal
Verzenden
Bericht verzonden!
Review
'Creativiteit is mijn basis maar was totaal geblokkeerd door mijn perfectionisme. Perfectionisme kan in mijn voordeel werken maar ik durfde niet meer creatief te experimenteren. Het lef en plezier ontbrak waardoor ik het al helemaal niet meer aanging. Koos heeft mij geleerd om vooral veel creatief te experimenteren en dat mislukte experimenten dus eigenlijk nooit mislukt zijn maar juist inspiratie kunnen zijn voor een volgend project. Daarnaast werd het met een vleug humor een waar feestje om elke sessie weer aan de slag te gaan. Koos kon heel goed mijn groeiproces terugkoppelen, in de veranderingen die hij waarnam in mijn werk. Het gaf mij daardoor nog meer inzicht, vooral in wat bij mij past en wat niet, waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Van geblokkeerd zijn is nu geen sprake meer omdat ik nu het lef heb om te experimenteren. Bedankt Koos voor de inspirerende uren, jouw glimlach en steun.
Katja'

Heb je deze al gezien?

Terug naar boven