De Creatieve Deblokkeringsessies
Zit je vast in je creatie-proces? Heb je de mooiste ideeën maar lukt het je maar niet om in beweging te komen? Zit jouw denken je in de weg? Dan lijkt het erop dat je last hebt van een creatieve blokkade. Gelukkig is daar iets aan te doen. Maar hoe? Heel simpel… door te doen!
Ik heb een heel leuk programma van 10 bijeenkomsten ontwikkeld waarin je onder mijn begeleiding oneindig veel gaat experimenteren met de materialen waar jij graag mee wilt werken. Spelenderwijs zul je al gauw ontdekken dat het eigenlijk heel gemakkelijk is om uit de blokkering te blijven.
Langzaam maar zeker werken we naar een eindproduct toe. Maar hoe dat eruit gaat zien? Dat is voor ons allebei nog een grote verassing. Dat kunnen we nu nog niet... bedenken. Je gaat in ieder geval naar huis met een schat aan ervaringen, waardevolle materiaalexperimenten en gemakkelijke tools die jij in de toekomst kunt gebruiken om uit je hoofd te blijven.
Ben je nieuwsgierig geworden? Lijkt het jou leuk om dit samen met mij te gaan doen? Stuur dan een bericht naar info@koosvanderwal.nl en ik vertel je er meer over.
Hartelijke groet,
Koos van der Wal
Submit
Thank you!

Heb je deze al gezien?

Terug naar boven